Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

luni, 17 noiembrie 2008

Cabana Barcaciu - Fagaras


Plecat din Bucuresti vineri c-un tren la 7 juma de-mi picau ochii-n gura, ajuns in Bv, intalnit cu Andre, vin fiert... seara pe la 7 juma ne-am adunat cu mic cu mare s-am pornit spre Avrig. Pe la unu si ceva noaptea am ajuns la cabana, baut ceai, mancat si somn. Sambata patru dintre noi am fost mai lenesi s-am plecat in tura mai tarziu... i-am ajuns pe restu insa ne-a fost lene sa mai urcam s-am dormit la soare pe un varf care nush nici acu cum se numeste. Am coborat apoi la lac, ne-am distrat mai bine de-o ora pe gheata ca stratu a permis, si-napoi la cabana ca se anunta chitara, voie buna, vin, unirea s-alte alea. Duminica pe la 2 si ceva ne-am dat la vale, Bv, Sitei,s-apoi pan' acasa cu bitza :D mai am vreo 8 km si-mi ating tzelu ;)
Vreme faina, Fagarasu superb, un weekend de nota 10 :D

miercuri, 12 noiembrie 2008

Coltii Morarului canton - Pichet - Gura Diham cu bitza

Sambata dupa concurs am urcat bitele in masina (de-aia mica cu 2 usi), 3 persoane, s-am pornit spre Gura Diham, urmand sa urcam la Coltii Morarului la canton ca se anunta cinste de Mihail si Gavril. S-a facut noapte bineinteles, si da-i si impinge la bitza pana la Morar, ba pe ea, ba pe langa, ba in spate, am crezut ca-mi rup gatu p acolo la un moment dat...intr-un final am ajuns, lume multa, voie buna.. dimineatza da-i iar la deal, numa ca de data asta stiam cum sa car bitza in spate si fu mai usor, pan'la Pichetu Rosu de unde coborare faina prin noroaie, un pic si pe langa bitza ca deh, bolovanii nu-s prietenii mei. Lume multa pe traseu, ca-i Bucegi doar, oricum bine ca se plimba lumea.
Pam pam

Duatlon "Cetatea Brasovului" 2008

Pe 8 noiembrie a avut loc Duatlonul "Cetatea Brasovului". Cu toate ca la meteo se anuntase o zi innorata, a fost un soareee, un timp numa bun de alergat prin Brasov si de dat cu bitza pe Tampa. M-am gandit mult pana sa ma hotarasc daca sa merg, am alergat io prin Cismigiu sa vad daca as rezista... asa si asa. Cu o zi inainte de concurs m-am inscris la categoria HOBBY. Nicu s-a bagat la stafeta cu Paul, si io m-as fi bagat de venea aia mica s-alerge :P. Multa lume, CPNT-isti, Cornel care s-a inscris primul la duatlon (a primit si un premiu pentru asta:)) ), si-a schimbat categoria (de la PROFI la HOBBY) caci glezna lui a fost mai convingatoare, Sorin tot la hobby si Gabi care credea ca astia doi participa la PROFI a ramas singur la categoria asta... bravo lui, Cata, Dan Caba si multa lume de la Maratonul Pietrei Craiului.
Bitzele pregatite de concurs

Vineri seara am fost pe traseul de bitza si m-am crucit, am zis ca e hobby la rupt gatu, o coborare de nu-ti vine sa crezi. Am coborat pe langa bitza(bine, ca era si noapte) , in concurs insa am stat mai mult pe bitza, nu m-am dat jos decat de vreo 3 ori :|, dar tot nashpa.


O mica incalzire cu Cornel si tzac,pac START... la sfarsitul primei ture de alergat cred ca am fost ultima, ca deh, io si alergatu, la bitza am intrecut o tipa si pan la sfarsit am fost fericita ca stiam ca e ea in spatele meu si nu-s ultima :D, multa lume prin Brasov, trecatori, politisti, jandarmi si organizatori care ne-au incurajat pe tot traseul, o atmosfera super faina. A doua tura de alergat a fost mai faina, cu toate ca io credeam ca o sa fiu rupta dupa 5km alergat, 6km bitza :|
Mersi lu Gabi din Ploiesti ca mi-a tinut companie a 2 a tura de alergat, mersi lu Paul pentru incurajari si pt ca m-a ajutat cu casca si bitza dupa ce-am ajuns moarta din prima tura de alergat, mersi lu Dani ca mi-a adus manusile si mi-a dat bluza, si lu Garcea si tuturor si ce-i cu atatea multumiri eee gata!

Un concurs reusit care sper sa atraga cat mai multi participanti, mai ales gagici :) (una sigur manca bataie daca nu vine la anu, stie ea cine). Premiile au fost mari dupa cum scria si pe afis :P, nu inteleg de ce nu au fost trecute toate tipele pe clasament ca au fost mai multe cu cel putin 2 fata de ce au trecut ei, dar cine stie... am ramas traznita cand m-au strigat aia pe podium..locul 3 uaaaaaaiissss super!! mersi

Felicitari tuturor pentru concurs, si ne-om vedea la anu ;)
Pentru detalii despre traseu, da un click aici