Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

miercuri, 17 februarie 2010

luni, 8 februarie 2010

La schi prin Leaota

Si dupa cum ziceam, avem un dar de a pleca in tura in zilele alea mai urate... Viscol ca asta eu n-am mai prins, sau cel putin nu-mi aduc aminte.
Urcarea a fost ok. Nestiind niciunul traseul (Paul mai fusese dar nu stia foarte bine "unde face traseul stanga", asa ca am mers la oha, "toate drumurile duc la Roma", discutii interminabile despre traseu, aia e) am urcat pe o vale, mai exact pe deasupra unui rau. Am dat si in traseu pana la urma. De cand am iesit din padure.. viscol... pfuais, asa ceva.. :)) urat urat. LA un moment dat am hotarat sa nu mai continuam, n-avea sens, nu vedeam nimic, abia inaintam. Buun, jos focile... mare distractie, ma lua vantu asa ca le-am bagat cu greu in rucsac la Nicu. Colac peste pupaza, mi s-a rupt fermoarul la geaca, minunata geaca Stormberg, fir-ar ce-am mai injurat. Am incercat sa cobor cu ochelarii, da' de unde ca nu vedeam nimic. La un moment dat am ramas singura, nu stiam nici directia foarte bine, mi-era frica sa nu cobor prea jos, geaca ma enerva ca era descheiata. Stau, stau, ma uit in spate si-l vad pe Smendre coborand. Hihi, ce bine, il astept. Apoi ii vad si pe Nusu si pe Mihai si-mi dau seama ca pornisem repede de sus. Mihai o ia la vale, cobor cu Nusu si Smendre pana in sa unde ne reunim. Am mai mers pe curba de nivel si-apoi la vale cu noi.

Traseu: Fundatica - Santilia Mare (cred- cu toate ca Nusu s-a uitat pe GPS si a zis inainte sa coboram ca suntem pe la 2000 si un pic :| ) si inapoi pe banda rosie
Fost-am cu: Nicu, Smendre, Luci, Paul, Nusu, Mihai





miercuri, 3 februarie 2010

Cupa Memoriala “ Dorel Jercan si Cosmin Conut”

Sambata am fost la Cupa Memoriala “ Dorel Jercan si Cosmin Conut” in Zarnesti. Ne-am strans o gasca destul de mare: io, Nicu, Luci, Iulia, Romeo, Smendre, Balan, Cornel, Manu, Teo Mica am participat la concurs, Dorel, Ionut, si cpepeneii mici ne-au sustinut. Multam!


A fost primul concurs de schi de tura "adevarat" sa zic, in sensul ca au fost 4 urcari si 4 coborari, deci multa munca cu datul si pusul focilor, spre deosebire de Postavaru Night unde e doar urcare.
In jur de 60 de participanti+multi sustinatori. Prima urcare a trecut destul de repede, la prima coborare mi-am cam dat drumu la vale si am cazut la un moment dat, am pierdut destul de mult timp cu bagatu claparilor in legatura :)), tre sa exersez. A doua urcare parca a fost cea in care am urcat si cu schiurile in spate, apoi iar pe schiuri, iar in ultima parte am urcat cu un schi in mana si cu unul in picior, aceeasi problema la legatura, nu-mi mai prindea. Am pierdut destul timp si aici. In rest n-am mai cazut si n-am mai patit nimic. La ultima urcare era sa ma ia vantul nu alta, iar la coborarea inainte de finish era sa mai trag o tranta insa am rezistat :D. Am trecut linia de sosire nu foarte entuziasmata, cu dureri la tibia bulita cu cateva zile in urma. Celor ce au ramas mirati ca am trecut linia de sosire fara entuziasm, sa stiti ca mi-a placut concursul foarte mult!! :)
Pierd destul de mult in posturi cu reglatul claparior, cu operatiunea foci, insa pentru primul concurs de genu io zic ca m-am descurcat:D. Am terminat in 2 ore si 18 minute. La mai mare data aviatoare.




Felicitari organizatorilor!
Felicitari lui Cornel care a schiat pentru prima oara in acest concurs :)))) Cum zice el "Competitia e viata mea!" asa e, va garantez ;)
Multam Victor mic pentru poze.