Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

marți, 27 aprilie 2010

Bita - Sohodol

Vineri a ramas ca mergem in Sohodol, sa sarbatorim Sf. Gheorghe. Inainte sa plecam din Brasov am fost in Ohaba pentru o ultima bere cu Luci, care si-a bagat mintile in cap si-a plecat in Anglia :)) A ramas ca ne intalnim cu Balan si Dani la Solomon.
Traseu: Forestier pana in Poiana Brasov - Poiana Aviatorilor - Rasnov - drumu de Glajerie - dreapta pe camp cand ne-am dat seama ca ne prinde noaptea - drumeaguri - iesit in Hotar (cum zic sohodolenii) - Sohodol.
Balan cu Dani au plecat in Zarnesti.

Nici o sansa pe bicicleta - drumeag de vite=>balti cu pisalau, baietii miroseau imbietor, eu ca o doamna ce sunt, le-am ocolit, cu greu ce-i drept :D

Sambata vreme nashpa, cand ne-am echipat si noi sa iesim a inceput o ploaie zdravana.. reprofilat la remi.

Vineri am hotarat sa gasim drumul de Glajerie. Stiam ca se poate din Rasnov in Sohodol dar nu stiam exact pe unde. Intr-o plimbare de-am facut-o mai demult, un nene mi-a zis : drumu ala duce in Rasnov, celalalt coboara in Sohodol centru. Bon, doar ca nu era chiar asa. Din varful dealului Nicu a vazut un drumeag ce ducea in directia buna. Hai pe ala!


Mult noroi, amestecat cu frunze, chiar si iarba, mai pe jos, mai pe bita, asta e. Vedem Bradu Inalt, ne cam prindem de unde pornea drumul din Sohodol, se vede si Clincea, dam si-n drumul de Glajerie, foarte bun de altfel, perfect practicabil cu masina (ne-am si intalnit cu vreo doua). In Rasnov la Puscalupi l-am asteptat pe Sebi, apoi am urcat in Poiana Brasov s-am coborat pe traseul Valea cu Apa. Ne-a prins si ploaia, Gali ne tot suna sa ne spuna ca fain stau ei la soare pe Lempes, si ca se vede nasol inspre noi :)) Chiar era nasol. Reunire pe Sitei.

Pam pam

luni, 19 aprilie 2010

La Manu in Valenii de Dambovita

Manu ne-a anuntat cu ceva vreme in urma ca o sa faca tuica :D Vroiam sa mergem cu masina, dar ne-am razgandit si am plecat cu bicicletele: io, Nicu, Balan, Dani. Asta se-ntampla vineri.
In Bran ne-am intalnit cu Dani care din cauza unor probleme tehnice a trebuit sa se intoarca pana acasa, in Zarnesti. Balan s-a dus cu el, asa ca eu cu Nicu am luat-o incet la deal.. la iesire din Fundata i-am asteptat pe baieti. Peripetii de pe drum... aproapte toti soferii argeseni claxoneaza, si nu ca n-ar avea loc, ci doar sa-si fac simtita prezenta, "uite-te ca trec eu!!" ceva de genu.. Ne-am oprit la bere in Podul Dambovitei, iar din Dragoslavele ne-am bagat pe scurtatura. Am ajuns la Manu pe la 18:30, unde tuica era in plina facere, se umpleau butoaiele mama mama. Cornel Mic si Bogdan erau deja aici (au plecat tot cu bicicletele, dimineata devreemee). Mai tarziu apar si Grasa, Gali, Bubu, Bejana, Monix. Gratar, tuica, bere, cantece si voie buna.
Sambata a fost o zi de relaxare totala. Astia cu masina au plecat (Cornel Mic in locul Bejanei)
Duminica inapoi acasa. Bejana a luat bitza lu Dani si Dani cursiera cu Cornel Mic. Cursiera=multe peripetii. Am facut aceeasi oprire in Podul Dambovitei, una in Fundata, una in Rasnov si ultima acasa :)
Un weekend cu 200 km, cu soare, tuica, bere si veselie.

Crai - Grind

Pe 7-8 aprilie am fost in Grind, cica la o tura de schi :)) am carat mai mult de ele decat ne-am dat, dar plimbarea a fost faina ;)



marți, 6 aprilie 2010

Competitii mountain-bike 2010

Lista competitiilor pe anul asta:

17.04.2010 - Arges Spring Race

25.04.2010 - MAROS BIKE XCO Cup – Cluj-Napoca

02.05.2010 - Liman Bike Race

9.05.2010 - Prima Evadare

15.05.2010 - Preluca MTB

22.05.2010 - Maraton Tg.Secuiesc- Kezdimaraton

19.06.2010 - Maraton Medieval Medias

26.06.2010 - Arges MTB Challenge


3-4.07.2010 - Bike Marathon 3 Mountains:
-Info:
0722-55.31.21
25.07.2010 - Maratonul Muscelului

08.08.2010 - Banat Mtb Maraton

22.08.2010- Maraton Harghita Bai

29.08.2010 - Geiger Mountain bike Challenge

12.09.2010 - Tușnad MTB Maraton

19.09.2010 - Neuzer Bike Maraton


26.09.2010 - MAROS BIKE MARATHON – Cluj

Informatii preluate de pe www.ciclism.ro, daca mai stiti si altele, ziceti-mi si mie;) Multam!




joi, 1 aprilie 2010

Prima tura de bita

Am tot amanat sa scriu tura asta... pe 21 martie parca, am facut prima tura cu bita pe anul asta. I-au ajuns atatea luni de stat in beci.
Traseu: Brasov-Sohodol(la bunicamea)-Poarta(la Sebi - ne-am bagat pe coclauri)-Rasnov-Brasov
Distanta: 76 km
Durata: o zi :))) cu plecare pe la 12 si ceva
Fost-am: io, Nicu, Tudor

Asfalt, soare, noroi pana-n gat, zapada, iar noroi pana-n gat, stele, iar asfalt.
Pam pam!