Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

marți, 17 noiembrie 2009

Barcaciu

Vineri seara pe la 6 am plecat din Brasov 9 oameni, spre Barcaciu, la ziua lu Doru si-a lu' Tzache. Ne-am adunat vreo 25 de oameni in Poiana Neamtului. Am inceput sa urcam, fiecare in ritmul lui, si pe la 1 eram toti la cabana. Am baut un ceai si-o bere (de la Paul - de casa noua), am pus cortul, am mancat ceva, o taclala si la somn.

Dimineata care de fapt se facu pranz, ne-am trezit, am mancat si-am plecat la plimbare spre cabana Negoiu, cu tuiculita dupa noi, sfintind fiecare stalp de pe traseu :))

Obiectivul era sa ajungem la podurile dinspre Custura. Ne-am intalnit cu Luci si Iulia pe traseu (astia s-au trezit mai devreme s-au vrut sa faca tura mai lunga, da nu le-a iesit), i-am corupt si au venit cu noi (Luci a recunoscut: Io vin dupa tuica! :)) )

Cabana Negoiu
Obiectiv indeplinit, inapoi cu noi! Sambata seara a iesit chef fain in cabana, cantece la chitara, beuturi alese:)), dans si voie buna. Ne-am mutat la foc unde-am mancat niste slana prajita, si ce-a mai avut fiecare, mai un banc, mai o poveste, si pan la urma somn.
Duminica la 11 fara un sfert vine cineva la cort si ne zice ca la 11 lumea pleaca :))) Astia care am venit cu duba eram la cort, in afara de Gali, care a luat cheile de la duba si-a coborat cu ei. Ne-am trezit si noi intr-un final, am strans corturile, am mancat s-am pornit de vale. Am trecut pe la Kontiki si pe la 7 si ceva eram in Brasov.

Dubeistii :)) (lipsesc Iulia si Gali)

Pam pam!

2 comentarii:

luc spunea...

apoi zici ca suntem la cununie civila...lipseste prefectura din spatele nostru doar

Andreea spunea...

:)))) pai si unde ti-e nevasta breeee??? :)))