Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

joi, 28 ianuarie 2010

La schi prin Ciucas

Sambata care a trecut am fost in Ciucas, sa-mi inaugurez echipamentul de schi de tura. Claparii au sosit in Brasov chiar inaintea mea :)) mi-s cam ficsi, da merg. Nicu a muncit o zi intreaga sa puna legaturile pe schiuri, probleme, nervi, modificari etc. Pana la urma totul a iesit bine. Multam!
Si ziceam de Ciucas. Ne-am strans 5 omuleti: io, Nicu, Sebi, Luci, Paul, am lasat masina la Babarunca s-am pornit la deal pe triunghi galben, latrati de aceeasi caini tampiti perseverenti care ne-au stresat si la ultima tura in Ciucas. Trecem peste. Un peisaj superb, cam frig, sus viscol. Ce ma distreaza la schiul de tura: urci, urci cateva ore, si cobori brusc :) Zapada faina faina, pulver de-ti era mai mare dragu sa schiezi. Mai am de exersat la vale, da noh, incet incet. La coborare ne-am oprit la stana, a facut Luci foc s-am prajit slana.

Ochelari anti-fum :)))

Cu-cu!
Bau!
Am terminat tura repede, drept urmare ne-am oprit la Paul, am facut ciorba si fasole cu carnati, am mancat, ne-am uitat poze, etc. Acasa am ajuns pe la 11-12. Restu de poze pe picassa dupa ce ma-ntorc in Bucuresti.


Hopa trop!

Niciun comentariu: