Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

miercuri, 3 februarie 2010

Cupa Memoriala “ Dorel Jercan si Cosmin Conut”

Sambata am fost la Cupa Memoriala “ Dorel Jercan si Cosmin Conut” in Zarnesti. Ne-am strans o gasca destul de mare: io, Nicu, Luci, Iulia, Romeo, Smendre, Balan, Cornel, Manu, Teo Mica am participat la concurs, Dorel, Ionut, si cpepeneii mici ne-au sustinut. Multam!


A fost primul concurs de schi de tura "adevarat" sa zic, in sensul ca au fost 4 urcari si 4 coborari, deci multa munca cu datul si pusul focilor, spre deosebire de Postavaru Night unde e doar urcare.
In jur de 60 de participanti+multi sustinatori. Prima urcare a trecut destul de repede, la prima coborare mi-am cam dat drumu la vale si am cazut la un moment dat, am pierdut destul de mult timp cu bagatu claparilor in legatura :)), tre sa exersez. A doua urcare parca a fost cea in care am urcat si cu schiurile in spate, apoi iar pe schiuri, iar in ultima parte am urcat cu un schi in mana si cu unul in picior, aceeasi problema la legatura, nu-mi mai prindea. Am pierdut destul timp si aici. In rest n-am mai cazut si n-am mai patit nimic. La ultima urcare era sa ma ia vantul nu alta, iar la coborarea inainte de finish era sa mai trag o tranta insa am rezistat :D. Am trecut linia de sosire nu foarte entuziasmata, cu dureri la tibia bulita cu cateva zile in urma. Celor ce au ramas mirati ca am trecut linia de sosire fara entuziasm, sa stiti ca mi-a placut concursul foarte mult!! :)
Pierd destul de mult in posturi cu reglatul claparior, cu operatiunea foci, insa pentru primul concurs de genu io zic ca m-am descurcat:D. Am terminat in 2 ore si 18 minute. La mai mare data aviatoare.
Felicitari organizatorilor!
Felicitari lui Cornel care a schiat pentru prima oara in acest concurs :)))) Cum zice el "Competitia e viata mea!" asa e, va garantez ;)
Multam Victor mic pentru poze.

Niciun comentariu: