Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

duminică, 3 februarie 2008

Valea Gaura Bucegi
Hihi, am facut si prima tura pe anul asta :D, vroiam sa merg undeva si asta a picat la fix. Am plecat pe la 7 si ceva din Brasov cu masina (Dan, Vio, Ioana Pisi, Manu si Yo - cu mentiunea ca nenorocitu de autobuz de Sacele nu a venit, mersi Dan ca ati venit dupa mine), l-am mai cules din Rasnov pe Sorin ( care a venit cu masina), iar din Bran pe Ovidiu (prieten cu Dan). Am mers prin Simon de unde am incercat sa inaintam si pe forestier da' n-a fost sa fie (comoditate excesiva ce naiba - avem masini).

CascadaA fost o tura de relaxare, desi zapada mare ne-a cam omorat picioarele, pioletu pana la urma nu l am carat chiar degeaba, s-au jucat So si Manu putin pe gheatza, s-a promis o revenire cu echipament corespunzator pentru frumusetea de ghetar.
Mi-era dor de munte !

2 comentarii:

cosmin ionescu spunea...

AM FOST DE TREI ORI IN VALEA GAURA. DE FIECARE DATA A FOST DIFERIT. INSA NU AM FOST NICIODATA IARNA. INTR-UN AN NE-A PRINS PLOAIA ATAT DE RAU INCAT A TREBUIT SA STAM DOAR IN CORTURI.DE OBICEI CAND MERGEAM ACOLO STATEAM CAM 5 ZILE, EXPLORAND IMPREJURIMILE. CEL MAI MULT IMI PLACE IN ZILELE CU SOARE, LUMINA CARE SE POATE SURPRINDE ACOLO. AM AFISAT SI EU CEVA POZE LA MINE PE BLOG. MA GASESTI PE:
http://cosminionescu.blogspot.com/2007/08/bucegi-valea-gaura-2006.html
NUMAI BINE SI CALATORII INTERESANTE!

Stefan Tapalaga spunea...

Superb!!