Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

marți, 27 aprilie 2010

Bita - Sohodol

Vineri a ramas ca mergem in Sohodol, sa sarbatorim Sf. Gheorghe. Inainte sa plecam din Brasov am fost in Ohaba pentru o ultima bere cu Luci, care si-a bagat mintile in cap si-a plecat in Anglia :)) A ramas ca ne intalnim cu Balan si Dani la Solomon.
Traseu: Forestier pana in Poiana Brasov - Poiana Aviatorilor - Rasnov - drumu de Glajerie - dreapta pe camp cand ne-am dat seama ca ne prinde noaptea - drumeaguri - iesit in Hotar (cum zic sohodolenii) - Sohodol.
Balan cu Dani au plecat in Zarnesti.

Nici o sansa pe bicicleta - drumeag de vite=>balti cu pisalau, baietii miroseau imbietor, eu ca o doamna ce sunt, le-am ocolit, cu greu ce-i drept :D

Sambata vreme nashpa, cand ne-am echipat si noi sa iesim a inceput o ploaie zdravana.. reprofilat la remi.

Vineri am hotarat sa gasim drumul de Glajerie. Stiam ca se poate din Rasnov in Sohodol dar nu stiam exact pe unde. Intr-o plimbare de-am facut-o mai demult, un nene mi-a zis : drumu ala duce in Rasnov, celalalt coboara in Sohodol centru. Bon, doar ca nu era chiar asa. Din varful dealului Nicu a vazut un drumeag ce ducea in directia buna. Hai pe ala!


Mult noroi, amestecat cu frunze, chiar si iarba, mai pe jos, mai pe bita, asta e. Vedem Bradu Inalt, ne cam prindem de unde pornea drumul din Sohodol, se vede si Clincea, dam si-n drumul de Glajerie, foarte bun de altfel, perfect practicabil cu masina (ne-am si intalnit cu vreo doua). In Rasnov la Puscalupi l-am asteptat pe Sebi, apoi am urcat in Poiana Brasov s-am coborat pe traseul Valea cu Apa. Ne-a prins si ploaia, Gali ne tot suna sa ne spuna ca fain stau ei la soare pe Lempes, si ca se vede nasol inspre noi :)) Chiar era nasol. Reunire pe Sitei.

Pam pam

Niciun comentariu: