Trebuie sa recunosc ca nu-mi cunosc tara... d'aia trebuie sa ma plimb!

miercuri, 19 mai 2010

Prima evadare 2010

N-am avut timp sa scriu de prima evadare - 9 mai 2010. Am plecat cu duba din Brasov eu, Nicu, Cornel, Balan, Iuli, Oana, Andrei, sormea. Am avut peripetii pe drum: ne-a explodat un cauciuc, rezervorul a patit ceva c-am inceput sa pierdem motorina.. sormea trebuia sa ajunga pe la 7 ca era voluntar pacolo, noi vroiam sa ajungem mai repede sa avem timp sa ne inscriem... aproape ca am reusit.. aproape.
La Academia de Politie foarte multa lume, imaginati-va.. 1250 de concurenti la start + sustinatori.
Ne-am inscris si-n pluton cu noi. Nicu s-a asezat mai in fata (primii 200 cam asa), io mai in spate un pic, Cornel si Iuli si mai in spate, iar Balan undeva intre mine si Nicu.
S-a dat startul cu intarziere, de ce nu-i greu de ghicit, a intarziat dom'primar, ca deh... ce conteaza ca 1250 de oameni stau in ploaie sa-l astepte pe el... m-a cam luat frigul pana am pornit. Multa lume, prea multa. Am fost depasita, am depasit si tot asa. Mult noroi pe traseu insa m-am descurcat zic eu, n-am cazut decat de vreo 3 ori parca, odata pentru ca un tip a fost amabil sa ma ajute sa urc o panta :)) si zbang jos am fost. Mi-a placut concursul, imi era frica sa nu fac pana dar am scapat si de data asta. Cel mai simpatic a fost Bogdan (Soaca). Ma intrecea, tragea o tranta, il intreceam, ma intrecea, tragea o tranta, il intreceam, si tot asa, saracu mai mult pe jos a fost :)) are potential la greu ;) Sa nu mai spun ca a fost in tenisi si echipat de oras de parca mergea cu bicicleta sa-si ia o paine sau ceva :)) Am scos un timp mai bun ca anul trecut 3:04:17, am terminat pe locul 6 la gagici si 184 la general.
Tot respectul pentru Cornel si Balan!!!
Cornel a alergat 40 de km, caci la km 15 i s-a rupt deraiorul, iar Balan dupa vreo 4 pene n-a avut incotro decat tot pe langa bita, alergare. Bravo voua pentru determinare! ;)
Poze nu am inca (cu mine sau si cu mine), insa gasiti o gramadaaa pe site-ul Prima Evadare.

Intre timp am fost si la Iron Bike Oradea, despre care o sa-ncerc sa incropesc o istorioara :D

Pam pam!

Niciun comentariu: